فرمانده ناحیه مقاومت بسیج عشایری شهرستان کوهرنگ گفت: پویش ضیافت کریمانه در شب ولادت امام حسن مجتبی (ع) با توزیع یک هزار و ۵۵ بسته معیشتی درشهرستان کوهرنگ برگزار شد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان چهارمحال و بختیاری گفت: سرقت جزء 20 عنوان اتهامی اولویتی استان چهارمحال و بختیاری است و پیشگیری از آن ضروری است.
رئیس حوزه هنری چهارمحال و بختیاری گفت: رمان «دارخلو» روایتی از زیست عشایری و زندگی مردمان قوم بختیاری است که به قلم ایمان ویسی به رشته تحریر درآمده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چهارمحال و بختیاری گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون برای 90 اثر تاریخی فرهنگی در این استان اقدامات حفاظت و مرمت انجام شد.
معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز چهارمحال و بختیاری گفت: سه نفر از مرتکبین ساخت و ساز غیرمجاز بازداشت و پنج دستگاه خودرو توقیف و عملیات اجرایی ساختمانی با همت عوامل شهرداری و انتظامی متوقف شد.